× T-Organisations.nl maakt gebruik van cookies. Dit betekent dat uw browsergegevens kunnen worden gebruikt om onze website te analyseren en te verbeteren.
Accepteren

Jong geleerd...

Jong geleerd is oud gedaan!

Ook wij zijn ooit begonnen met het meemaken van onze eerste feestjes, en tegenwoordig genieten we nog altijd met volle teugen van een energieke, onbevlogen groep kids of jongeren vanuit onze dj booth.
Wij dragen dan ook graag bij aan een onvergetelijk verjaardagsfeest, gala of klassenfuif.


Benieuwd of wij nog beschikbaar zijn? Vul hieronder je telefoonnummer, e-mail adres en de datum van het feest in, en we laten het je zo snel mogelijk weten.

Beschikbaarheid checken!

Schoolfeest

Leuk weetje: Wist je dat T-Organisations is ontstaan vanuit een klassenfeest? Daar begon het met een setje speakers, wat discolampen en een muziekcomputer. Precies wat we nu ook adviseren bij de losse verhuur voor kleinschalige feestjes.

Daarnaast verzorgen we ook jaarlijks school- of regiobreed gala's en schoolfeesten. Zo waren wij de afgelopen jaren medeverantwoordelijk voor de gala's en LSD (Laatste School Dag) van de middelbare scholen in Weert.


Sweet Sixteen

Een tweede soort jeugdfeest dat we regelmatig verzorgen, is de Sweet Sixteen. En die zijn spannend: voor het eerst (en het liefst zonder bemoeiende ouders) een feestje met een DJ thuis.

Wanneer wij eenmaal de muziek aanzetten is die spanning vrijwel direct verdwenen. We draaien moderne, herkenbare muziek, gemixt met veel verzoekjes. Voeg hierbij een flitsende lichtshow en het is nét echt.


Geslaagd? Examenfeestje!

En dan hebben we nog het moment waar elke scholier naar uit kijkt: eindexamen doen, slagen en dit uitgebreid vieren met een examenfeestje.

Nu weten we dat er bij het organiseren van zo'n feestje best wel wat komt kijken. Een locatie regelen, statafels huren en zeker niet onbelangrijk: drank inslaan. Omdat jullie al genoeg hebben moeten nadenken, hebben we hier een aantal no-brainer pakketten voor je. Een dj met de nieuwste muziek, inclusief licht en geluid voor een vaste prijs. Ook als je besluit een uurtje langer door te gaan.


Ik wil jullie boeken, kan dat?

Natuurlijk! En we denken graag mee over een maatwerk entertainment tegen een passende prijs.Ik wil persoonlijk kennis maken