× T-Organisations.nl maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.
Accepteren

DJ Tilburg

Op zoek naar een gezellige, energieke, representatieve DJ in Tilburg die elk feest onvergetelijk maakt? Onze allround DJ's maken met meer dan 10 jaar ervaring, een gemiddelde waardering van een 9,6 en veel Brabandse gezelligheid ook jouw feest of evenement onvergetelijk!

Wie we zijn

Wij zijn T-Organisations, en voor een onvergetelijk feest of evenement in Tilburg (Noord-Brabant) ben je bij ons aan het juiste adres!

Met veel plezier zijn wij wekelijks op pad om de meest uiteenlopende feesten en evenementen in Tilburg en omgeving tot in de puntjes te verzorgen. En of dit nu om DJ entertainment, licht- en geluidstechniek of fotografie gaat: wij doen er alles aan om voor een onvergetelijke beleving te zorgen. Lees meer.


over ons, team, t-organisations

Iets te vieren!

Je hebt iets te vieren, gefeliciteerd! Of het nu om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, carnaval, festival of zomaar een feestje gaat: de partner die elke wens vol enthousiasme in vervulling laat gaan heb je al gevonden!

Tot in de puntjes verzorgd

Licht, geluid, special effects & fotografie

Goede muziek is één ding, maar met de juiste verlichting creëren we moeiteloos de perfecte sfeer op elke locatie. Met een geluidssysteem op maat en misschien wat special effects is alles klaar voor een avond om nooit te vergeten. En ohja, daarover gesproken: onze fotografen zorgen er met plezier voor dat dit moment op z'n best wordt vastgelegd. Dit alles-in-één totaalpakket bieden we aan als "Drive-in show". En nee, we rijden niet letterlijk naar binnen hoor. Lees meer.
drive-in, drive in show, drive-in show, dj met apparatuur, dj apparatuur, dj set, show, alles in een

Check direct onze beschikbaarheid!

Complimentjes


"Het eerste contact met Tom was heel prettig, sympathiek en enthousiast. Hij luistert naar je wensen en op het feest zelf voelt hij precies aan waar de gasten behoefte aan hebben. verzoekjes zijn geen probleem. De professionele licht en geluidsinstallatie maken het feest compleet, kortom een super ervaring!"

Noor van Gerven

"Kwaliteit en professionaliteit, dat is wat je kan verwachten van T-Organisations. Als je een geweldig feestje wil bouwen, dan ben je bij hun aan het juiste adres. Dikke aanrader!"

Yves Philtjens

"Wat een professioneel superteam met professionele apparatuur en een overvolle muziekbibliotheek. Alles keurig georganiseerd en op tijd geregeld voor een eerlijke prijs. T-Organisations heeft mijn feest tot een superfeest gemaakt. Iedereen (van 15 tot 82) heeft gedanst en genoten. De DJ's spelen een belangrijke rol en zijn ook de hele avond gasten op je feest. Nou deze 2 kun je er goed bij hebben!"

Nancy Verhoeven

Feestlocaties in Tilburg

Bij de Tilburger feestlocaties zijn wij zeker geen vreemden! Zo verzorgen we wekelijks events op de Korte Heuvel of bij Café Philip, Auberge du Bonheur, Klasse Theater, Pelgrimhoeve, Van Der Valk Gilze-Rijen, Hemels Eten & Drinken, De Phil, De Nieuwe Hoef, Bosch en Duin, Café Bolle, Partycentrum van Opstal, De Commanderie 50/50 en De Zeven Gijtjes.

Daarnaast gaan we geregeld verder Brabant in en kunnen we ook Oude Kerk Dongen, Chalet Fontaine, De Vlaamsche Spijcker, De Stapperij, Brasserie Rembrandt, Landgoed Huize Bergen, Boerderij 't Dommeltje, Van Der Valk 's Hertogenbosch-Vught en Het Koetshuis zeker als feestlocatie aanraden!