× T-Organisations.nl maakt gebruik van cookies. Dit betekent dat uw browsergegevens kunnen worden gebruikt om onze website te analyseren en te verbeteren.
Accepteren

Zakelijk feesten.

Chique en zakelijk of informeel?

Ieder bedrijf heeft een eigen identiteit en op open dagen, personeelsfeestjes of bedrijfsborrels mag alles en iedereen dit voelen. Wij denken graag mee over de juiste professionele uitstraling op gelegenheden dat er iets te vieren valt.


Benieuwd of wij nog beschikbaar zijn? Vul hieronder je telefoonnummer, e-mail adres en de datum van het bedrijfsfeest in, en we laten het je zo snel mogelijk weten.

Beschikbaarheid checken!

Met collega's op de dansvloer

Personeelsfeesten zijn er in allerlei vormen en maten. Uitsluitend met collega's of samen met (zaken)relaties. Een receptie met achtergrondmuziek of een feestzaal met allround DJ die iedereen de dansvloer laat betreden.

Wat wij het belangrijkste vinden, is dat iedereen, jong en oud, van stagiaire tot directeur een fantastische avond heeft.


Een kijkje achter de schermen

Een open dag is de ideale manier om vrienden, relaties en potentiƫle klanten een kijkje achter de schermen te geven en collega's over hun werk te laten vertellen. Dit om de buitenwereld in een formele of informele setting, met gepaste trots, te presenteren wat jullie doen waarom jullie zo goed in je werk zijn.

Van de open dagen die wij hebben verzorgd, zijn een DJ met achtergrondmuziek, professionele presentatie apparatuur en een strak afgewerkt podium favoriet.


Reden voor een feestje

De feestdagen zijn natuurlijk traditioneel een goede reden voor een borrel of feestje met collega's. Je hebt ook zelf vast wel eens een kerstborrel, nieuwjaarsreceptie of zelfs sinterklaasviering gehad die de eerstvolgende werkdag iets heftiger bleek te zijn geweest dan bedoeld was.

Maar, ook een midsummer barbecue is voor ons reden genoeg om een dj met zomerse deuntjes neer te zetten, en om na het eten de dansvloer te openen.


Kennis maken?

Bent u benieuwd hoe wij van uw zakelijke evenement een dag om nooit te vergeten maken?Ik wil persoonlijk kennis maken