× T-Organisations.nl maakt gebruik van cookies. Dit betekent dat uw browsergegevens kunnen worden gebruikt om onze website te analyseren en te verbeteren.
Accepteren

Leuke deuntjes.

Muziek

Krijg je maar niet genoeg van onze muziek? Duik dan lekker in één van onze Spotify afspeellijsten.


Onze Muziekstijlen

Wanneer ons tien keer wordt gevraagd welke muziekstijl we draaien, zullen we hoogstwaarschijnlijk tien verschillende antwoorden geven. Elk feest is namelijk uniek, bestaat uit een ander publiek en zal daarom een eigen favoriete muziekstijl hebben.

Het aanvoelen van het publiek en het inspelen op de feedback vanuit de dansvloer zijn dan ook de belangrijkste taken die onze dj’s hebben. Vandaar dat het aanvragen van verzoeknummers en het van tevoren doorgeven van muziekwensen zo door ons wordt aangemoedigd. Dit helpt onze dj’s met het bepalen welke muziekstijlen en nummers aansluiten bij de wensen van het publiek en de sfeer zullen verhogen.

Wat ons hierin uniek maakt is de brede muziekkennis die onze dj’s in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Zowel de in de genres House, Moombahton, Techno, Hardstyle en HipHop als in de 70’s/80’s/90’s, (Limburgse) Carnaval, Nederlandstalig, Pop en Rock zullen zij telkens voor verrassingen zorgen.

Of we nu Soul of House draaien, de energie die vanuit het publiek terugkomt bepaalt welke genres op een avond onze favoriet zijn. Om deze reden, en omdat we zelf ook geen favoriete muziekstijl kunnen kiezen, hebben we besloten om voor 6 willekeurige muziekstijlen, Spotify afspeellijsten samen te stellen. Deze afspeellijsten worden regelmatig gevuld met hits die jouw week compleet maken.

Het enige wat je nu nog rest is het kiezen van een afspeellijst en het onbeperkt genieten van een “sneak peak” in onze muziekbibliotheek.

T-Organisations Wonderfull Weekend

Een mix van de laatste hits, onmisbare klassiekers of platen die je weekend gewoon compleet maken. De Wonderfull Weekend afspeellijst is een verassende, knallende en vooral onmisbare lijst om vol energie het weekend in te gaan!Moombahton Monday

Start je week goed en dans jezelf de maandag door op de lekkerste moombahton van het moment.

Tom's Tech House Tuesday

Opstartproblemen? Met Tom's heerlijke minimal, deep en tech house afspeellijst versla je je dinsdagdip met je ogen dicht.

Wannabe Wednesday

Woendag, de week is doormidden en het is tijd om alle werkdruk van je af te schudden. Sluit je even af en zorg dat niemand je hoort, want de guilty pleasures vliegen je om de oren.

Thijs' Turnup Thursday

De zwaarste hardstyle, hardcore en frenchcore beukt door je speakers in een afspeellijst gemaakt door onze Thijs. Speciaal voor de liefhebbers van meer dan 150 beats per minute.

Flashback Friday

Stilzitten lukt op vrijdag toch al niet, dus trek die rolschaatsen maar aan en ga uiit je bol op dé hits van de jaren '70, '80, '90 en '00.

Sing-Along Saturdag

Weekend! Tijd om helemaal los te gaan en ongegeneerd mee te zingen met de lekkerste hits van eigen bodem.