× T-Organisations.nl maakt gebruik van cookies. Dit betekent dat uw browsergegevens kunnen worden gebruikt om onze website te analyseren en te verbeteren.
Accepteren

Smile!

Fotografie

Sfeerfoto's, portretfoto's of een photobooth in thema? Met fotografie van T-Organisations ontvangen u en uw gasten een rijk gevuld fotoalbum om mee na te genieten.Portretfotografie
Portretfotografie

Portretfotografie

De naam zegt het eigenlijk al: met portretfotografie geeft u uw gasten de gelegenheid om op te foto te gaan, waardoor u en uw aanwezigen een blijvende herinnering krijgen.

Eén van onze fotografen loopt simpelweg door het publiek en stapt proactief op de gasten af om ze op de foto te zetten.

Aan deze optie is in overleg een bruidsreportage of familieshoot toe te voegen. Deze shoot kan zonder problemen voor aanvang van het feest op locatie plaatsvinden.


Polaroid Fotografie
Polaroid

Polaroid Fotografie

Polaroid camera's, ze zijn hélemaal terug van weggeweest! En we geven het zelf ook toe: het is ook ontzettend leuk om met zo'n camera de dansvloer op te gaan, een plaatje te schieten en direct een afgedrukte foto in je handen te hebben. Én, naderhand kun je met een stapel afdrukken natuurlijk de leukste fotolijstjes en gastenboeken vullen!

Vandaar dat we hebben besloten Polaroid Fotografie aan onze fotografiediensten toe te voegen! Dit doen we met de Instax SQ1 waarbij je de keuze hebt om zelf (of natuurlijk samen met alle gasten) foto's te maken, of één van onze fotografen dit te laten doen. Op deze manier heb je de perfecte combinatie tussen analoog en digitaal!


Sfeerfotografie
Sfeerfotografie

Sfeerfotografie

Sfeerfotografie door T-Organisations houdt in dat u een reportage ontvangt die een impressie geeft van uw feest of evenement.

Hierbij ligt de focus op het totaalplaatje, zoals de dansende en zingende gasten, de locatie, decoraties en alle bijzondere gebeurtenissen. Deze foto's kunnen vervolgens worden gebruikt ter promotie, of gewoonweg om mee na te genieten.

Sfeerfotografie wordt vaak gecombineerd met portretfotografie, met een variërende fotoreportage als resultaat.