× T-Organisations.nl maakt gebruik van cookies. Dit betekent dat uw browsergegevens kunnen worden gebruikt om onze website te analyseren en te verbeteren.
Accepteren

Fotografie

Sfeerfoto's, portretfoto's of een photobooth in thema? Met fotografie van T-Organisations ontvangen u en uw gasten een rijk gevuld fotoalbum om mee na te genieten.

Portretfotografie
Portretfotografie

Portretfotografie

De naam zegt het eigenlijk al: met portretfotografie geeft u uw gasten de gelegenheid om op te foto te gaan, waardoor u en uw aanwezigen een blijvende herinnering krijgen.

Eén van onze fotografen loopt simpelweg door het publiek en stapt proactief op de gasten af om ze op de foto te zetten.

Aan deze optie is in overleg een bruidsreportage of familieshoot toe te voegen. Deze shoot kan zonder problemen voor aanvang van het feest op locatie plaatsvinden.

Vraag deze optie aan

Sfeerfotografie
Sfeerfotografie

Sfeerfotografie

Sfeerfotografie door T-Organisations houdt in dat u een reportage ontvangt die een impressie geeft van uw feest of evenement.

Hierbij ligt de focus op het totaalplaatje, zoals de dansende en zingende gasten, de locatie, decoraties en alle bijzondere gebeurtenissen. Deze foto's kunnen vervolgens worden gebruikt ter promotie, of gewoonweg om mee na te genieten.

Sfeerfotografie wordt vaak gecombineerd met portretfotografie, met een variërende fotoreportage als resultaat.

Vraag deze optie aan

Photobooth
Photobooth

Photobooth

Geeft u een themafeestje of wilt u uw gasten een unieke gelegenheid geven om op de foto te gaan? Het laten inrichten van een Photobooth (in thema) zorgt vaak voor de gekste, leukste foto's en is daarnaast een leuke manier om uw gasten in de juiste stemming te krijgen.

Deze booth is binnen 15 minuten opgebouwd en neemt ongeveer 6 vierkante meter in beslag. Dit in verband met de te plaatsen verlichting.

Vraag deze optie aan