× T-Organisations.nl maakt gebruik van cookies. Dit betekent dat uw browsergegevens kunnen worden gebruikt om onze website te analyseren en te verbeteren.
Accepteren

DJ Weert

Op zoek naar een spontane, energieke, representatieve DJ in Weert die élk publiek precies aanvoelt? Onze allround DJ's maken met meer dan 10 jaar ervaring, een gemiddelde waardering van een 9,6 en veel plezier ook jouw feest of evenement onvergetelijk!

Wie we zijn

Wij zijn T-Organisations, en voor een onvergetelijk feest of evenement in Weert (Noord-Limburg) ben je bij ons aan het juiste adres!

Vol passie, enthousiasme en slechte woordgrappen zijn wij wekelijks op pad om de meest uiteenlopende feesten en evenementen in Weert tot in de puntjes te verzorgen. En of dit nu om DJ entertainment, licht- en geluidstechniek of fotografie gaat: wij doen er alles aan om voor een onvergetelijke beleving te zorgen. Lees meer.


over ons, team, t-organisations

Iets te vieren!

Je hebt iets te vieren, gefeliciteerd! Of het nu om een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of festival gaat: de partner die elke wens vol enthousiasme in vervulling laat gaan heb je al gevonden!

Tot in de puntjes verzorgd

Licht, geluid, special effects & fotografie

Goede muziek is één ding, maar met de juiste verlichting creëren we moeiteloos de perfecte sfeer op elke feestlocatie. Inclusief een maatwerk geluidssysteem en special effects is alles klaar voor een avond om nooit te vergeten. En ohja, daarover gesproken: onze fotografen zorgen er met alle liefde voor dat dit moment op z'n best wordt vastgelegd. Dit alles-in-één totaalpakket bieden we aan als "Drive-in show". En nee, we rijden niet letterlijk naar binnen hoor. Lees meer.
drive-in, drive in show, drive-in show, dj met apparatuur, dj apparatuur, dj set, show, alles in een

Check direct onze beschikbaarheid!

Complimentjes


"Fantastische bruiloft gehad op 31 mei 2020!! Het dak ging eraf door T-Organisations. Een echte aanrader."

Noor Willemsen

"Het is alweer een maand geleden dat we met ons koor ons jubileum vierden. Mede dankzij DJ Sven en DJ/ fotografe Iris was het een superfeest! Ze voelden de sfeer perfect aan en gingen daar moeiteloos in mee! Ook deden ze helemaal niet moeilijk over verzoeknummers. Het contact met Tom vooraf en na afloop was heel laagdrempelig en erg prettig. Kortom: echt een aanrader!"

Suuz Heerdink

"Wat een professioneel superteam met professionele apparatuur en een overvolle muziekbibliotheek. Alles keurig georganiseerd en op tijd geregeld voor een eerlijke prijs. T-Organisations heeft mijn feest tot een superfeest gemaakt. Iedereen (van 15 tot 82) heeft gedanst en genoten. De DJ's spelen een belangrijke rol en zijn ook de hele avond gasten op je feest. Nou deze 2 kun je er goed bij hebben!"

Nancy Verhoeven

Feestlocaties in Weert

Bij de Weerter feestlocaties zijn wij zeker geen vreemden! Zo verzorgen we wekelijks events bij Café De Hook, Daatjeshoeve, Dennenoord, Munttheater Weert, OH30, Paterskerk, De SooS, Café Zaal Beej-Bertje en de Poort van Limburg.

Daarnaast gaan we geregeld verder Limburg in en kunnen we ook Kasteelhoeve De Grote Hegge, Kasteel Eyckholt, Kasteel de Keverberg, Chateau Neercanne, Helden van Helden, Hoeve De Knol, Kasteel Aerwinkel, Auberge de Smockelaer, Kasteeltje Hattem, Kasteel Groot Buggenum, Aan de Meule, Beachclub Degreez, Stadbroekermolen, Boostenhof, en Kasteel Limbricht zeker als feestlocatie aanraden!