× T-Organisations.nl maakt gebruik van cookies. Dit betekent dat uw browsergegevens kunnen worden gebruikt om onze website te analyseren en te verbeteren.
Accepteren

Voor verenigingen.

Verenigingsfeesten

En dan hebben we de categorie die volgens ons vaak het meest uit de hand loopt: vriendengroepen en verenigingen die elke gelegenheid voor een feestje met beide handen aangrijpen.


Benieuwd of wij nog beschikbaar zijn? Vul hieronder je telefoonnummer, e-mail adres en de datum van het verenigingsfeest in, en we laten het je zo snel mogelijk weten.

Beschikbaarheid checken!

Alaaf, alaaf, alaaf!

11, 22 of 33 jaar carnavalsvereniging? Een jaarlijkse terugblik op het afgelopen seizoen of een sponsoravond gevolgd door een uit de kluiten gewassen feestje?

Ook buiten het carnavalsseizoen staan wij voor alle vrienden- en carnavalsverenigingen klaar. En ohja, een belangrijk feitje: wij weten heel goed dat de Limburgse en Brabantse carnaval écht wel een beetje verschillen.


De derde helft

Of het nu gaat om een kampioensfeest, de afsluiting van het seizoen of de feestavond van jullie eigen toernooi, een drankje na de wedstrijd(en) is altijd welkom.

Wij staan zelf ook maar wat graag in de kantine de derde helft uit te spelen en begrijpen dan ook maar al te goed dat zelfs zo'n op het eerste gezicht rustige avond, goed uit de hand kan lopen. We willen niet zeggen dat onze dj's dit veroorzaken, maar vaak dragen ze hier (met veel plezier) aan bij.


Hé, feestje organiseren?

Dan heb je nog van die vriendengroepen, die ooit hebben besloten om met een paar man samen verjaardagen te vieren of gewoon de urgentie voelden om een feestje te organiseren.

Wij zouden liegen als we onszelf hier nooit schuldig aan hebben gemaakt en voor je het weet sta je een paar jaar later met meer dan 100 vrienden, familie en kennissen in een loods of feesttent hét feest van het jaar te vieren. Met als belangrijkste formule: goedkope drank, goede muziek en gezelligheid. En in dit plaatje passen wij natuurlijk precies.


Zullen we?

Zullen we jullie verenigings- kampioens- of vriendenfeest eens compleet op zijn kop komen zetten?Ik wil persoonlijk kennis maken