× T-Organisations.nl maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.
Accepteren

DJ Eindhoven

Op zoek naar een spontane, energieke, representatieve DJ in Eindhoven die élk publiek precies aanvoelt? Onze allround DJ's maken met meer dan 10 jaar ervaring, een gemiddelde waardering van een 9,6 en veel plezier ook jouw feest of evenement onvergetelijk!

Wie we zijn

Wij zijn T-Organisations, en voor een onvergetelijk feest of evenement in Eindhoven (Noord-Brabant) ben je bij ons aan het juiste adres!

Vol passie, enthousiasme en slechte woordgrappen zijn wij wekelijks op pad om de meest uiteenlopende feesten en evenementen in Eindhoven tot in de puntjes te verzorgen. En of dit nu om DJ entertainment, licht- en geluidstechniek of fotografie gaat: wij doen er alles aan om voor een onvergetelijke beleving te zorgen. Lees meer.


over ons, team, t-organisations

Iets te vieren!

Je hebt iets te vieren, gefeliciteerd! Of het nu om een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of festival gaat: de partner die elke wens vol enthousiasme in vervulling laat gaan heb je al gevonden!

Tot in de puntjes verzorgd

Licht, geluid, special effects & fotografie

Goede muziek is één ding, maar met de juiste verlichting creëren we moeiteloos de perfecte sfeer op elke feestlocatie. Inclusief een maatwerk geluidssysteem en special effects is alles klaar voor een avond om nooit te vergeten. En ohja, daarover gesproken: onze fotografen zorgen er met alle liefde voor dat dit moment op z'n best wordt vastgelegd. Dit alles-in-één totaalpakket bieden we aan als "Drive-in show". En nee, we rijden niet letterlijk naar binnen hoor. Lees meer.
drive-in, drive in show, drive-in show, dj met apparatuur, dj apparatuur, dj set, show, alles in een

Check direct onze beschikbaarheid!

Complimentjes


"Tom heeft echt voor een feestje gezorgd tijdens onze bruiloft! We hebben het nog regelmatig over het geweldig feest! Hij hielt rekening met onze wensen en speelde in op de sfeer die er hing!"

Anoniem

"Fantastische avond met waanzinnig vette muziek een absolute aanrader!!!"

Pavlinka Sourek

"Het was een geweldige avond mede dankzij jullie!!"

Marcha Luys

Feestlocaties in Eindhoven

Bij de Eindhovense feestlocaties zijn wij zeker geen vreemden! Zo verzorgen we wekelijks events bij Fifth NRE, Stadscafé De Spijker, Philips Stadion, 't Boshuys, Evoluon, De Mispelhoef, Thomas Eindhoven, Effenaar, De Oude Rechtbank, Van Abbemuseum, Van Der Valk Eindhoven, Auberge Eeckaerde en Villa Fiësta.

Daarnaast gaan we geregeld verder Noord-Brabant in en kunnen we ook Hut Van Mie Pils, Beachclub Sunrise, Het Ketelhuis, Zalencentrum Prinsenhof, Quatre Bras, Kasteel Heeze, De Vresselse Hut, De Stapperij, De Brabantse Hoeve, Kruisherenkapel, Kasteel Aldendriel, Kasteel De Keverberg en Kasteelhoeve De Grote Hegge zeker als feestlocatie aanraden!