× T-Organisations.nl maakt gebruik van cookies. Dit betekent dat uw browsergegevens kunnen worden gebruikt om onze website te analyseren en te verbeteren.
Accepteren

50!

Proost op Sarah & Abraham!

Jarig ben je maar één keer per jaar, maar toch is de 50e verjaardag een extra speciale mijlpaal.
Op je 50e begint immers je tweede jeugd, toch? Een dj of drive-in show is in ieder geval dé manier om dit levensjaar met een spettend knalfeest in te luiden.


Benieuwd of wij nog beschikbaar zijn? Vul hieronder je telefoonnummer, e-mail adres en de festivaldatum(s) in, en we laten het je zo snel mogelijk weten.

Beschikbaarheid checken!

Groot of klein

Iedereen viert een 50e verjaardag op zijn eigen manier, maar wat past het best bij jou? Een informeel thuinfeestje, een avondje met vrienden en familie in het café, of juist toch een grote zaal of feesttent?

Of je deze verjaardag nu klein of groot viert, met live muziek, een geluidssysteem op maat en sfeervolle verlichting, creëer je direct de juiste sfeer. Maar wat heb je dan precies nodig? Om deze keuze wat gemakkelijker te maken, hebben we voor elke feestje, klein of groot, standaard pakketten van licht, geluid en dj entertainment samengesteld. Meer informatie over deze pakketten vind je hier.


Van 80's disco tot de nieuwste hits

Uit ervaring weten we dat de jaren 70' 80' en 90' op geen enkele 50e verjaardag zullen ontbreken. Toch houden we ervan om de Meatloaf's, Abba's en Bon Jovi's af te wisselen met bijvoorbeeld de nieuwste hits van André Hazes Junior of gaan we met DJ Paul Elstak terug naar de 00' en hits uit het foute uur.

Dit doen we vooral omdat we op elke 50e verjaardag een volle dansvloer met opa's, oma's, tantes en kleinkinderen zien. De veschillen in leeftijd van ons publiek zien we dan ook niet als een uitdaging, maar juist als een mogelijkheid om lekker tussen genres te wisselen en aan te voelen welke muziek aanslaat.


Speciale wensen

Je 50e verjaardag is een bijzondere mijlpaal en iedereen wil ervoor zorgen dat die onvergetelijk wordt. Vaak zien we dan ook dat op de meest creatieve manieren felicitaties worden uitgesproken, cadeautjes worden overhandigd of herinneringen worden opgehaald.

Wij helpen u graag met het voorbereiden van deze momenten, zodat alle gasten probleemloos de gelegenheid krijgen u in het zonnetje te zetten. Of het nu gaat om een beamer met projectiescherm, een draadloze microfoon of het vastleggen van deze herinneringen door één van onze fotografen.


Ik weet genoeg! Zijn jullie nog beschikbaar?

Word je van dit verhaal net zo enthousiast als wij?
Check direct of wij nog beschikbaar zijn.Ik wil persoonlijk kennis maken