× T-Organisations.nl maakt gebruik van cookies. Dit betekent dat uw browsergegevens kunnen worden gebruikt om onze website te analyseren en te verbeteren.
Accepteren

Hey, DJ!

DJ Entertainment

Wilt u een dj huren voor op uw feest of evenement? Of het nu gaat om uw bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement, onze allround dj's weten aan elke gebeurtenis de juiste toon te geven.

DJ Huren

Onze DJ's

Als er iets is wat al onze dj's gemeen hebben, is het de ambitie om van elk feest een gigantisch succes te maken. De één doet dit door elke plaat weer op een unieke wijze aan te kondigen en de andere draait 8 uur lang alle verzoeknummers naadloos aan elkaar.

Maar wat past het beste bij u? Daar komen we tijdens een kennismaking in no-time achter. Binnen een half uurtje en een kop koffie weten wij precies wie van onze dj's uw feest of evenement onvergetelijk gaat maken.

Pioneer Draaitafel

Jullie muziek

Het mooie van muziek is, dat iedereen hierin een eigen smaak heeft. Uitbundige dansers of stille genieters, uw feest begint met muziek die u leuk vindt. Hierover gaan we voorafgaand aan het feest altijd in gesprek. Dit kan met de simpele boodschap om zoveel mogelijk genres af te wisselen, tot het aanleveren van een door u samengestelde Spotify afspeellijst.

Bent u nu toch benieuwd naar welke muziek wij zoal draaien? Op onze muziekpagina geven we een kijkje in onze muziekbibliotheek.

Dj boeken

Verzoeknummers

Maar draaien jullie dan ook verzoekjes? Natuurlijk, graag zelfs! Er is niets beter dan een publiek dat ons met verzoeknummers aangeeft welke muziek het liefste gehoord wordt. Onze expertise is vervolgens dit gevoel vasthouden door nummers te draaien die hier perfect bij aansluiten.

Naast een overvolle muziekbibliotheek, hebben onze dj's altijd een microfoon bij. Zo zijn spontane speeches of de karaoke zangkunsten van uw gasten altijd goed te verstaan.


Ik weet genoeg! Zijn jullie nog beschikbaar?

Word je van dit verhaal net zo enthousiast als wij?
Check direct of wij nog beschikbaar zijn.


Vul hieronder je telefoonnummer, e-mail adres en de datum van het feest in, en we laten het je zo snel mogelijk weten.

Beschikbaarheid checken!