× T-Organisations.nl maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.
Accepteren

DJ Roermond

Op zoek naar een energieke, representatieve en spontane DJ in Roermond die élk publiek op de dansvloer krijgt? Met meer dan 10 jaar ervaring, een gemiddelde waardering van een 9,5 en veel plezier maken onze allround DJ's ook jouw feest of evenement onvergetelijk!

Wie we zijn

Wij zijn T-Organisations, en voor een onvergetelijk feest of evenement in Roermond (Noord-Limburg) ben je bij ons aan het juiste adres!

Met veel plezier zijn we wekelijks op pad om de meest uiteenlopende feesten en evenementen in Roermond tot in de puntjes te verzorgen. En of dit nu om DJ entertainment, licht- en geluidstechniek of fotografie gaat: wij doen er alles aan om elk feest of evenement tot in de puntjes te verzorgen. Lees meer.


over ons, team, t-organisations

Iets te vieren!

Gefeliciteerd! Je hebt iets te vieren! En of het nu om een studentenfeest, bruiloft, verjaardagsfeest, kinderfeestje of festival gaat: de partner die elke wens vol enthousiasme in vervulling laat gaan heb je al gevonden!

Tot in de puntjes verzorgd

Licht, geluid, special effects & fotografie

Goede muziek is één ding, maar met de juiste verlichting toveren we elke feestlocatie om tot de perfecte setting voor élk feest. Inclusief een geluidssysteem op maakt en special effects is alles klaar voor onvergetelijke avond. En ohja, onze fotografen zorgen er met alle liefde voor dat deze avond op z'n best wordt vastgelegd. Dit alles-in-één totaalpakket bieden we aan als "Drive-in show". En nee, we rijden niet letterlijk naar binnen hoor. Lees meer.
drive-in, drive in show, drive-in show, dj met apparatuur, dj apparatuur, dj set, show, alles in een

Check direct onze beschikbaarheid!

Complimentjes


"Het is alweer een maand geleden dat we met ons koor ons jubileum vierden. Mede dankzij DJ Sven en DJ/ fotografe Iris was het een superfeest! Ze voelden de sfeer perfect aan en gingen daar moeiteloos in mee! Ook deden ze helemaal niet moeilijk over verzoeknummers. Het contact met Tom vooraf en na afloop was heel laagdrempelig en erg prettig. Kortom: echt een aanrader"

Suuz Heerdink

"Tom heeft gedraaid op onze bruiloft. Zijn eigen inbreng was erg goed, maar werkte ook goed mee met verzoekjes."

Loek Smits

"Het was een geweldige avond mede dankzij jullie!!"

Marcha Luys

Feestlocaties in Roermond

Bij de Roermondse feestlocaties zijn wij zeker geen vreemden! Zo verzorgen we regelmatig feesten en evenementen bij ECI Cultuurfabriek, Party-hoeve De Geer, Van Der Valk Theaterhotel De Orangerie, Het Arresthuis, Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond, De Pastorie Roermond, Kasteel Aerwinkel en Oolderhof

Daarnaast gaan we geregeld verder Limburg én België in en kunnen we ook Feestzaal de Kösterie, Beachclub Degreez, Kasteelhoeve De Grote Hegge, Kasteel Groot Buggenum, Pakhuys, Feestzaal Heuvelbeen, Kasteel De Keverberg, 't Raadmaekers, Kasteel Limbricht, Stadbroekermolen, Kaai16, Feestzaal Heuvelheem zeker als feest- en trouwlocatie aanraden!