× T-Organisations.nl maakt gebruik van cookies. Dit betekent dat uw browsergegevens kunnen worden gebruikt om onze website te analyseren en te verbeteren.
Accepteren

Voor de kids.

Het állergaafste kinderfeestje

Een paar uur zingen, dansen en springen met de kids: daar zeggen wij nooit nee tegen! Sterker nog: al eens gedacht aan een dj workshop vooraf, een glow in the dark thema, een rookmachine of confetti kanonnen? Dat maakt pas écht indruk.


Benieuwd of wij nog beschikbaar zijn? Vul hieronder je telefoonnummer, e-mail adres en de datum van het feestje in, en we laten het je zo snel mogelijk weten.

Beschikbaarheid checken!

DJ Workshop

Is jullie zoon of dochter de grootste fan van Martin Garrix of kijkt hij of zij urenlang naar instructievideo's van dj's op YouTube? Dan is een verjaardagsfeestje met dj workshop het perfecte cadeau!

In ongeveer anderhalf uur leren de jarige, zijn vriendjes en vriendinnetjes de beginselen van het pitchen, beatmatchen en maken ze uiteindelijk helemaal zelf een vloeiende overgang tussen hun favoriete liedjes. Dit, met behulp van professionele Pioneer Nexus draaitafels. De absolute top in de DJ wereld en ja, dezelfde setup als die de "grote jongens" gebruiken.


Alles in één

Is jullie druktemaker meer een geboren feestbeest? Dan is een alles in één feestje drive-in show dé manier om de kids een paar uur lang te laten zingen, springen en al hun energie eruit te gooien.

3 uur lang komt één van onze dj's met licht, geluid, confetti en rook het allergaafste kinderfeestje vieren.


Nét dat beetje extra

En is een "normaal" feestje toch nog niet helemaal wat je zoekt, dan heeft een themafeestje misschien net wél dat beetje extra.

Waar kan je dan aan denken? wat dacht je van een Glow In The Dark-, Schuimparty- of een Carnaval thema? Als jullie zorgen voor de creativiteit, dan nemen wij de passende outfits, juiste apparatuur en een goede dosis energie en muziek mee!


Maar wat kost dat dan?

Afhankelijk van de duur en de wensen, denken mee aan een passende prijs voor élk kinderfeestje.
Ook een weekendcombi is mogelijk: 2 feestjes, (één voor de kids, één voor de ouders) voor een leuke totaalprijs.Ik wil persoonlijk kennis maken