× T-Organisations.nl maakt gebruik van cookies. Dit betekent dat uw browsergegevens kunnen worden gebruikt om onze website te analyseren en te verbeteren.
Accepteren

Nieuws

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws en updates door ons te volgen op Facebook en Instagram.

HDL30-A
RCF line arry hld30-a tts18-a.

NIEUW! Actieve Line Array

Steeds vaker krijgen wij de vraag of we ook geluid kunnen verzorgen op grote (outdoor) evenementen. Na heel wat uurtjes luisteren, opties overwegen en nog meer luisteren, hebben we besloten te investeren in een gloednieuw line array systeem van RCF.


Een line array is een speciaal ontworpen kolom van identieke speakers die zijn ontworpen om op elkaar gestapeld of gevlogen te worden. Door elke speaker vervolgens onder de juiste hoek te hangen of stapelen, wordt de muziek perfect over het publiek verdeeld. Op deze manier wordt voorkomen dat de muziek voor aan een podium te hard, en achterin nauwelijks hoorbaar is.


Met een kraakheldere 137 decibel per speaker is dit een systeem waar wij (zowel letterlijk als figuurlijk) door omvergeblazen zijn. Benieuwd naar hoe dit klinkt? Neem gerust contact op om te komen luisteren of bezoek ons op één van de openbare evenementen die we deze (na)zomer nog zullen verzorgen.


5 juli 2019

YoungStars
Laserworld DS-2000

UPDATE! YoungStars

Dit zijn de jongens en meiden van YoungStarz. YoungStarz is een startup die vanuit het Summa College marketing- en communicatie gerelateerde opdrachten uitvoert. Deze toppers gaan ons dus het komende halfjaar helpen met ál onze online en offline marketingactiviteiten.


We hebben ontzettend veel zin om met deze young professionals aan de slag te gaan en proosten op een leuke, leerzame samenwerking!


10 april 2019

UITGELICHT! Inschrijving KVK

Een nieuw jaar gaat uiteraard gepaard met nieuwe ontwikkelingen, waarvan de meest recente zeker het benoemen waard is: Na een aantal succesvolle jaren als hobbyist, heeft onze Tom Smits de knoop doorgehakt om T-Organisations als officiële onderneming in te schrijven.


Of er nu iets veranderd? Nee, behalve dat wij nu nóg gemotiveerder en enthousiaster jullie feesten en evenementen gaan verzorgen.


1 januari 2019