× T-Organisations.nl maakt gebruik van cookies. Dit betekent dat uw browsergegevens kunnen worden gebruikt om onze website te analyseren en te verbeteren.
Accepteren

Nieuws

Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws en updates door ons te volgen op Facebook en Instagram.

Disco Bingo
Laserworld DS-2000

NIEUW! Disco Bingo

Nieuwe tijden vragen om nieuwe ideëen en omdat het uitbundig dansen op de dansvloer nu even niet mogelijk is, hebben wij nagedacht over een manier om het uitgaan iets extra's te geven. Dit heeft geleid tot het veelvuldig inzetten van silent disco materiaal, verzoekjes aannemen via Whatsapp en onze nieuwste vorm van entertainment: Disco Bingo.


Disco Bingo is voor zowel onze dj's, als ons publiek een leuke en interactieve manier om de avond te openen en direct sfeer te maken. De bedoeling is dat alle gasten een bingokaart krijgen. Hierop staan 16 disco hits (of natuurlijk muziek uit een ander gewenst genre), die onze dj's achter elkaar draaien. Zoals bij een normale bingo betekent een horizontale, verticale of diagonale rij vol een prijs, en kan met een volle kaart de hoofdprijs worden gewonnen.


Wilt u ook van dit concept gebruik maken? Neem dan gerust contact met ons op.


20 september 2020

UITGELICHT! De Paol

Covid-19 heeft ook bij ons flink toegeslagen, met een vrijwel compleet lege agenda als gevolg. Gelukkig kunnen we onze kennis van licht en geluid op meer manieren inzetten dan alleen tijdens het draaien op feestjes.


Zo benaderden de nieuwe uitbaters van Dorpshuis De Paol ons met de vraag of wij de zaal en het café gedeelte van muziek en sfeerverlichting konden voorzien. Belangrijk was hierbij dat beide ruimtes van elkaar gescheiden kunnen worden, en er dus in beide ruimte andere muziek aangezet moet kunnen worden. Dit hebben we gedaan met een zonemixer die is aangesloten op een BCM muziekcomputer. Met de installatie van 2 actieve fullrange speakers en 8 ledparren die de constructie van de zaal uitlichten, was dit een zeer geslaagde opdracht.


23 augustus 2020

RCF Line Array
RCF line arry hld30-a tts18-a.

NIEUW! Actieve Line Array

Steeds vaker krijgen wij de vraag of we ook geluid kunnen verzorgen op grote (outdoor) evenementen. Na heel wat uurtjes luisteren, opties overwegen en nog meer luisteren, hebben we besloten te investeren in een gloednieuw line array systeem van RCF.


Een line array is een speciaal ontworpen kolom van identieke speakers die zijn ontworpen om op elkaar gestapeld of gevlogen te worden. Door elke speaker vervolgens onder de juiste hoek te hangen of stapelen, wordt de muziek perfect over het publiek verdeeld. Op deze manier wordt voorkomen dat de muziek voor aan een podium te hard, en achterin nauwelijks hoorbaar is.


Met een kraakheldere 137 decibel per speaker is dit een systeem waar wij (zowel letterlijk als figuurlijk) door omvergeblazen zijn. Benieuwd naar hoe dit klinkt? Neem gerust contact op om te komen luisteren of bezoek ons op één van de openbare evenementen die we deze (na)zomer nog zullen verzorgen.


23 maart 2020