× T-Organisations.nl maakt gebruik van cookies. Dit betekent dat uw browsergegevens kunnen worden gebruikt om onze website te analyseren en te verbeteren.
Accepteren

Voor élke line-up!

Festivals

Ook het festivalseizoen is een periode die niet zomaar aan ons voorbij gaat.
Zo verzorgen wij jaarlijks stagehosing, dj entertainment, licht- en geluidstechniek en fotografie op festivals in binnen- en buitenland.Benieuwd of wij nog beschikbaar zijn? Vul hieronder je telefoonnummer, e-mail adres en de festivaldatum(s) in, en we laten het je zo snel mogelijk weten.

Beschikbaarheid checken!

Outrageous Festival

Op het limburgse Outrageous festival verzorgden wij voor het allereest een complete stage van licht, geluid, entertainment en fotografie. Voor deze stage hebben we een zeecontainer uitgebouwd tot een dj booth, met hieromheen een festivalwaardige geluidsinstallatie en een complete licht- en lasershow.

De optredens van onze vaste dj's en mc's werden hier vergezeld door lokaal talent en live optredens van de band THT.


Enter The Wave

Enter The Wave is een surffestival dat elke zomer, 8 weken lang in Spanje, Frankrijk en Nederland plaats vindt. Elke week wordt een nieuwe groep festivalgangers getrakteerd op heerlijk weer, surflessen en natuurlijk feesten tot diep in de nacht.

En voor die feesten zijn wij natuurlijk de ideale partner. Zo zijn wij verantwoordelijk voor het ontwerpen van de podia, het programmeren en draaien van lichtshows, het uitversterken van singer-songwriters en bands en het verzorgen van dj entertainment op de vele strandfeesten.

DJ Entertainment

DJ Entertainment

"Enter The Wave is een uniek festival om op te draaien, omdat je voor elk optreden in een totaal andere setting tercht komt. De ene keer begin je met relaxte deep house of disco, omdat er zojuist een intiem singer-songwriter optreden heeft plaatsgevonden, maar het volgende optreden moet keihard achter de voorgaande band of dj aan knallen."

"Mix hiermee locaties zoals het strand, bunkers uit de Tweede Wereld oorlog, een kiwiloods, clubs in Lacanau of een festivalterrein omringd door tipitenten, én voeg hierbij een fantastisch publiek dat je gedurende de festivalweken persoonlijk leert kennen en Enter The Wave is elk jaar een ervaring om nooit te vergeten."
Tom Smits (DJ)

Pioneer Draaitafel

Lichtshows & Stagedesign

Elk jaar worden in de Nederlandse, Franse en Spaanse kust festivalterreinen uit de duinen gestampt. Naast flextenten, barren en tipitenten, zijn podiums hier een belangrijk onderdeel van. Zowel voor het ontwerpen van deze podia, als voor het inrichten en programmeren van alle techniek hieromheen, zijn wij jaarlijks verantwoordelijk.

Het gave aan stagedesigns voor Enter The Wave is dat je eigen creativiteit de grens is. De uitdaging ligt in het creeëren van een podium dat zowel bij daglicht, als 's nachts de identiteit van het festival uitstraalt. Ook ruimte is hierbij een belangrijk aspact. Dit resulteert soms zelfs verschillende ontwerpen per optreden, zoals een kleine, intieme stage voor singer-singwriters, ten opzichte van een compleet podium met lichtshow voor 8-hoofdige bands.

Dj boeken

Geluidstechniek

Met een line-up bestaande uit +/- 50 artiesten per jaar, is elk optreden op Enter The Wave anders. Dit maakt het verzorgen van de geluidstechniek van elk optreden (soms wel 4 per dag!) een hele uitdaging. Maar, het intensief samenwerken met al deze verschillende artiesten, en er samen voor zorgen dat de perfecte sound over het festivalterrein klinkt, maakt het de moeite meer dan waard.

En als we het dan hebben over vele artiesten, waar moet je dan aan denken? De afgelopen jaren waren we onder andere verantwoordelijk voor optredens van: Chefs' Special, Elle ten Damme, Band With Benefits, Lotte Walda, Jack & The Weatherman, David Benjamin, Son Mieux, JP Son, Lime Cordiale, Close To Fire, De Hofnar, Charmplay, The Last Wave en nog veel meer fantastisch talent.


Bospop

Kom je uit Limburg, hou je van Pop/Rock of ben je gewoon een festivalgek, dan kan het niet anders dan dat je weleens van het festival Bospop hebt gehoord. Met ongeveer 25.000 bezoekers per festivaldag en hoofdartiesten zoals onder andere John Fogerty, Toto, Doe Maar en A-Ha, is dit zeker geen "festivalletje".

Maar wat doen wij tussen al deze grote namen? Al zolang als wij ons kunnen herinneren staat er op bospop een immense tent van 100 meter waar alle festivalgangers 24 uur per dag kunnen doorhalen. Sinds 2018 heeft Bospop besloten dat deze tent wel wat extra's kan gebruiken, en sindsdien zijn wij verantwoordelijk voor het entertainen van zo'n 10.000 festivalgangers, als hoogtepunt in de 24-uurs tent. Enig idee hoeveel verzoekjes dat zijn?


Enter The Snow

Het misschien wel logische vervolg op Enter The Wave, is Enter The Snow, waar wij in 2019 op debuteerden. Het festival vind plaats in verschillende skiegebieden, maar in Avoriaz, Frankrijk zijn wij verantwoordelijk voor de editie samen met Sneeuwstorm, die met 1300 bezoekers tevens de grootste is. Gedurende één week staan de Franse Alpen in het teken van wintersport, apres ski en optredens van meer dan 80 artiesten, verdeeld over 10 stages.

Ook op Enter The Snow zijn wij, in samenwerking met Hexagon, verantwoordelijk voor dj entertainment, geluidstechniek en het draaien van lichtshows tijdens verschillende optredens.

DJ Huren

DJ Entertainment

"Draaien op Enter The Snow is 8 dagen lang kei-hard gas geven. Vanaf 15:00 gaat de après ski open en staan er 1300 festivalgangers op de pistes of in de kroegen te springen op een feestje. De dj's en bands zorgen voor een welkome afwisseling van sfeer en muziekstijl, en dan hebben we het nog niet over de unieke locaties van al deze optredens gehad."

"Want als het gaat om optreden op unieke locaties, dan weet Enter The Snow je iedere keer weer te verassen. Naast een clubs zoals The Yak en Shooters, staan de festivalgangers stages op de pistes, in iglo's en zwemfeestjes in een subtropisch zwemparadijs te wachten."
Tom Smits (DJ)

Pioneer Draaitafel

Lichtshows

Het Belgische bedrijf Hexagon is door collega organisatie Sneeuwstorm aangewezen om de licht- en geluidsapparatuur van alle stages in Avoriaz te verzorgen.

Wij dragen hier ons steentje aan bij door gedurende de optredens van Enter The Snow lichtshows te ontwerpen en draaien.

Dj boeken

Geluidstechniek

Naast de door Hexagon verzorgde licht- en geluidsapparatuur, zijn wij verantwoordelijk voor optredens van bands die uitsluitend op feesten van Enter The Snow spelen. Hierbij kan je denken aan het verzorgen van microfoons, statieven & D/I boxen, specifiek geselecteerd door de bands zelf.

Daarnaast zijn wij dan ook verantwoordelijk voor het live uitversterken en mixen van de bands en singer-songwriters. Zo hebben we op Enter The Snow optredens verzorgd van onder andere: De Jeugd Van Tegenwoordig, JP Son, De Hofnar en De Lievelings DJ's Van Je Zusje.


Triathlon European Championships (ETU)

Na een geslaagde samenwerking in 2018, heeft Stichting Stadstriathlon Weert wederom besloten ons in te schakelen voor de verzorging van muziek tijdens het Europees Kampioenschap Triathlon.

En hoe verzorg je muziek tijdens zo'n immens evenement? In samenwerking met collega dj's natuurlijk! Zelf stonden we 2 weekenden lang aan de rand van het Blauwe Meertje, waar we de atleten muziekaal opwarmden, de introductie van de spelers en techniesche staf én de aanloop naar het uiteindelijke startschot voor onze rekening namen.


T-Organisations op jouw festival

Benieuwd of T-Organisations ook jouw festival naar een hoger niveau kan tillen?
Wij bespreken graag alle mogelijkheden.Ik wil persoonlijk kennis maken