× T-Organisations.nl maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.
Accepteren

DJ Lommel

Op zoek naar een spontane, energieke, representatieve DJ in Lommel die élk publiek precies aanvoelt? Onze allround DJ's maken met meer dan 10 jaar ervaring, een gemiddelde waardering van een 9,5 en veel plezier ook jouw feest of evenement onvergetelijk!

Wie we zijn

Wij zijn T-Organisations, en voor een onvergetelijk feest of evenement in Lommel (Vlaanderen) ben je bij ons aan het juiste adres!

Vol passie, enthousiasme en slechte woordgrappen zijn wij wekelijks op pad om de meest uiteenlopende feesten en evenementen in Lommel tot in de puntjes te verzorgen. En of dit nu om DJ entertainment, licht- en geluidstechniek of fotografie gaat: wij doen er alles aan om voor een onvergetelijke beleving te zorgen. Lees meer.


over ons, team, t-organisations

Iets te vieren!

Je hebt iets te vieren, gefeliciteerd! Of het nu om een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of festival gaat: de partner die elke wens vol enthousiasme in vervulling laat gaan heb je al gevonden!

Tot in de puntjes verzorgd

Licht, geluid, special effects & fotografie

Goede muziek is één ding, maar met de juiste verlichting creëren we moeiteloos de perfecte sfeer op elke feestlocatie. Inclusief een maatwerk geluidssysteem en special effects is alles klaar voor een avond om nooit te vergeten. En ohja, daarover gesproken: onze fotografen zorgen er met alle liefde voor dat dit moment op z'n best wordt vastgelegd. Dit alles-in-één totaalpakket bieden we aan als "Drive-in show". En nee, we rijden niet letterlijk naar binnen hoor. Lees meer.
drive-in, drive in show, drive-in show, dj met apparatuur, dj apparatuur, dj set, show, alles in een

Check direct onze beschikbaarheid!

Complimentjes


"Professioneel, betrokken en ontzettend veel energie: met deze eigenschappen heeft T-Organisations een belangrijke bijdrage geleverd aan ons bedrijfsfeest! Absolute aanrader."

Tom Heines

"Fantastische bruiloft gehad op 31 mei 2020!! Het dak ging eraf door T-Organisations. Een echte aanrader."

Noor Willemsen

"Het was een geweldige avond mede dankzij jullie!!"

Marcha Luys

Feestlocaties in Lommel

Bij de Lommelse feestlocaties zijn wij zeker geen vreemden! Zo verzorgen we wekelijks events bij Acaciahof, The Red Penguin, Passagiersschip Zander, Glinstering aan het Zilvermeer, Feestzaal Ter Hoolst, 't Groen Huizeke, Villa Zwart Goud, Watt17, De Vijf Linden en Feestzaal @Cabasse.

Daarnaast gaan we geregeld verder Vlaanderen in en kunnen we ook Ten Huize Foets, Alta Ripa, Priorij Corsendonk, Brug 11, 't Pelterke, De Heidegalm, DD2 en Forestique zeker als feestlocatie aanraden!