× T-Organisations.nl maakt gebruik van cookies. Dit betekent dat uw browsergegevens kunnen worden gebruikt om onze website te analyseren en te verbeteren.
Accepteren

Even terugkijken.

Feesten met een gouden randje

Of het nu gaat om een trouwjubilea, bedrijfsfeesten of pensioenen: als je het ons vraagt mag elke mijlpaal uitgebreid gevierd worden.


Benieuwd of wij nog beschikbaar zijn? Vul hieronder je telefoonnummer, e-mail adres en de datum van het jubileumfeest in, en we laten het je zo snel mogelijk weten.

Beschikbaarheid checken!

Van karton tot graniet

Gefeliciteerd! Jullie zijn al nu al enige tijd gelukkig samen en binnenkort kijken jullie terug op de mooiste dag van je leven. Trouwjubilea zijn daarom momenten waar we graag bij stilstaan. En sommigen, zoals het koperen-, zilveren-, en gouden huwelijk, verdienen nu eenmaal een feestje.

Het mooiste van trouwjubilea vinden we het terughalen van herinneringen en deze "mixen" met nieuwe. Dit laatste bijna letterlijk, omdat we op jullie jubileum graag door de muzikale jaren heen springen. Zo zien we bijvoorbeeld dat een openingsdans van toen, in een hedendaags jasje, altijd met veel enthousiastme wordt ontvangen.


Successen mag je vieren

Als ondernemer ben je trots op je bedrijf en een jubileum is het resultaat van alle jaren keihard werken. Geen wonder dat deze momenten vaak uitgebreid, en met het hele personeel gevierd worden. En zeg nou eerlijk, op de dansvloer leer je je collega's het beste kennen, toch?

Bedrijfsfeesten zijn er in allerlei vormen en maten, en wij denken graag mee aan een gepaste dag- en avondinvulling. Of het nu gaat om open dagen, inspirerende gastsprekers, een informeel dansfeest of ongegeneerd met collega's de karaokemachine uitspelen: ons is niets te gek!


Reden voor een feestje!

En dan zijn er tal van andere jubilea: langdurige vriendschappen, pensioenen of jubileums die zijn bedacht om simpelweg een reden voor een feestje te hebben.

En bij dat laatse sluiten wij ons volledig aan, elke reden is immers een goede reden toch? Benieuwd of wij jouw jubileum extra bijzonder kunnen maken? Wij laten ons in ieder geval graag verassen.


Benieuwd naar meer?

Nieuwsgierig naar hoe wij jubilea extra bijzonder maken?
Wij stellen ons graag aan u voor.Ik wil persoonlijk kennis maken