× T-Organisations.nl maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.
Accepteren

DJ Maastricht

Op zoek naar een vrolijke, energieke, ervaren DJ in Maastricht die élk publiek precies aanvoelt? Onze allround DJ's maken met een gemiddelde waardering van een 9,5, meer dan 10 jaar ervaring, en veel plezier élk feest of evenement onvergetelijk!

Wie we zijn

Wij zijn T-Organisations, en wij maken van elk feest of evenement in Maastricht (Zuid-Limurg) een feestje!

Vol passie, enthousiasme en plezier zijn wij elk weekend op pad om de meest uiteenlopende feesten en evenementen in Maastricht tot in de puntjes te verzorgen. En of dit nu om DJ entertainment, licht- en geluidstechniek of fotografie gaat: wij doen er alles aan om voor een onvergetelijke beleving te zorgen. Lees meer.


over ons, team, t-organisations

Iets te vieren!

Je hebt iets te vieren, gefeliciteerd! Of het nu om een kinderfeestje, bruiloft, festival, carnaval of bedrijfsfeest gaat: de partner die elke wens vol enthousiasme in vervulling laat gaan heb je al gevonden!

Tot in de puntjes verzorgd

Licht, geluid, special effects & fotografie

Goede muziek is één ding, maar met de juiste verlichting creëren we overal moeiteloos de perfecte sfeer. Inclusief een maatwerk geluidssysteem en special effects is alles klaar voor een feest om nooit te vergeten. Onze fotografen zorgen er met alle liefde voor dat dit moment op z'n best wordt vastgelegd. Dit alles-in-één totaalpakket bieden we aan als "Drive-in show". En nee, we rijden niet letterlijk naar binnen hoor. Lees meer.
drive-in, drive in show, drive-in show, dj met apparatuur, dj apparatuur, dj set, show, alles in een

Check direct onze beschikbaarheid!

Complimentjes


"Fantastische bruiloft gehad op 31 mei 2020!! Het dak ging eraf door T-Organisations! Een echte aanrader!"

Noor Willemsen

"Altijd toffe feestjes! Weet goed op het publiek in te spelen en past zich volledig aan aan het type feestje. Top DJ! ❤️ "

Sander Steenbakkers

"Professioneel, betrokken en ontzettend veel energie: met deze eigenschappen heeft T-Organisations een belangrijke bijdrage geleverd aan ons bedrijfsfeest! Absolute aanrader."

Tom Heines

Feestlocaties in Maastricht

Bij de Maastrichter feestlocaties zijn wij zeker geen vreemden! Zo komen we regelmatig in de Platielstraat of bij Chateau Neercanne, Complex Maastricht, Thiessen, Rederij Stiphout, Cellebroederskapel, MECC Maastricht, Auberge de Smockelaer, Kasteel Daelenbroeck, Rebelle Maastricht, Ipanema, Kruisherenhotel Maastricht en de Muziekgieterij.

Daarnaast gaan we geregeld verder Limburg (én België) in en kunnen we ook Winselerhof, Kasteel Pietersheim, Abdij Rolduc, Hostellerie Munten, De Reizende Man, Parkhotel Horst, De Klaekeburg en Kasteel Geulzicht zeker als feestlocatie aanraden!