× T-Organisations.nl maakt gebruik van cookies. Dit betekent dat uw browsergegevens kunnen worden gebruikt om onze website te analyseren en te verbeteren.
Accepteren

Even voorstellen.

Over ons

Laten we even bij het begin beginnen: Wie zijn T-Organisations, wat doen we en hoe maken we jouw feest of evenement onvergetelijk?DJ Tom Smits

Er was eens...

Hoi! Mijn naam is Tom Smits en ik ben de trotse oprichter van T-Organisations. Wat begon als een idee om mijn eigen klassenfeestjes van muziek te voorzien, resulteerde in de aanschaf van een setje speakers, waarna al snel een draaitafel en een eerste echte boeking volgden. (En wat was ik daar zenuwachtig voor!)

Gelukkig viel alles goed in de smaak en is T-Organisations gedurende mijn studie uitgebreid tot een serieus bedrijf. En wat is dan serieus? Gemiddeld draaien we nu 100 boekingen per jaar, zijn we actief in 5 verschillende landen en draaien we shows met eigen apparatuur tot 2000 bezoekers. Ook hebben we enorm prettige samenwerkingen met collega bedrijven, waardoor we gemakkelijk kunnen opschalen naar nóg grotere shows. Best gaaf, vind ik zelf!

personeelsuitje

Geen collega's maar vrienden

Dit alles kan natuurlijk niet alleen. Met een team van maarliefst 9 toppers die muziek draaien, fotograferen, licht schuiven, verzoekjes aannemen en vooral veel slechte woordgrappen maken, zijn wij wekelijks op pad.

En weet je wat hier het mooiste aan is? Dat we elkaar geen collega's, maar vrienden kunnen noemen. Naast het verzorgen van al die feestjes, zijn we in onze vrije tijd namelijk ook graag onder elkaar. Daarbij organiseren we elk jaar een persooneelsuitje in het buitenland, waar we een midweek lang zélf alle remmen losgooien.

Passie

Passie

Passie. Dat is hetgeen dat iedereen bij T-Organisations voelt en verbindt. We vinden niets mooier dan het mogen (mee)maken van misschien wel de belangrijkste, leukste of mooiste momenten in het leven van onze "klanten", en dat merk je aan alles en iedereen.

Zo af en toe staan we even stil bij het feit dat we zo veel moois mogen doen en de volgende quote slaat wat ons betreft dan ook de spijker op zijn kop:

"Our work is not about selling products or making money, our work is about creating lifetime memories."