× T-Organisations.nl maakt gebruik van cookies. Dit betekent dat uw browsergegevens kunnen worden gebruikt om onze website te analyseren en te verbeteren.
Accepteren

Gefeliciteerd!

Er is er één jarig!

Als je het ons vraagt, verdient elke verjaardag wel een feestje. De vraag is vooral, hoe vier jij het liefste dat je een jaartje ouder wordt?


Benieuwd of wij nog beschikbaar zijn? Vul hieronder je telefoonnummer, e-mail adres en de datum van het verjaardagsfeest in, en we laten het je zo snel mogelijk weten.

Beschikbaarheid checken!

21-diner

Mocht je je als 18-plusser nog niet helemaal volwassen voelen, dan doe je dat op je 21e verjaardag vast en zeker wel. En bij zo'n volwassen leeftijd, hoort natuurlijk een volwassen verjaardag: een uitgebreid diner in een mooi aangeklede ruimte en een prettig achtergrondmuziekje, toch?

Óf: Na een uitgebreid diner gaan de tafels en stoelen aan de kant, gaat de rookmachine aan en maakt de dj een knallende start aan jou 21e levensjaar. Welke versie heeft jouw voorkeur?


De grote 3-0

Daar is hij dan, die grote 3-0. Maar, 30 is het nieuwe 20, toch? En je 30e verjaardag is dan ook hét moment om erachter te komen of je het feesten nog niet verleerd bent. (En of je de kater nog aankan natuurlijk.)

Ondanks dat het 30e levensjaar niet bij iedereen even geliefd is, blijft het vieren ervan een mooie gelegenheid voor een drankje en een dansje.


60!

Gefelicteerd met je 60e verjaardag! Ondanks dat het dansen en zingen tot 's morgens vroeg wel wat lastiger zal zijn geworden (of juist helemaal niet!), is dit de perfecte gelegenheid om te laten zien dat je het feesten nog lang verleerd bent.

En of je dit doet met hits uit de tijd dat je zelf nog opstap ging, of juist helemaal uit je dak gaat op de nieuwste muziek, dat bepaal je natuurlijk zelf. U vraagt, wij draaien!


Draaien jullie op alle verjaardagen?

Absoluut! Neem ook vooral een kijkje op de pagina's: 50e verjaardag, kinderfeestjes en jeugdfeesten. Daarnaast bekijken we graag samen hoe we jouw verjaardag extra bijzonder kunnen maken.Een kennismaking inplannen