× T-Organisations.nl maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.
Accepteren

DJ Den Bosch

Op zoek naar een spontane, energieke, representatieve DJ in Den Bosch die élk publiek precies aanvoelt? Onze allround DJ's maken met meer dan 10 jaar ervaring, een gemiddelde waardering van een 9,5 en veel plezier ook jouw feest of evenement onvergetelijk!

Wie we zijn

Wij zijn T-Organisations, en voor een onvergetelijk feest of evenement in Den Bosch (Noord-Brabant) ben je bij ons aan het juiste adres!

Vol passie, enthousiasme en slechte woordgrappen zijn wij wekelijks op pad om de meest uiteenlopende feesten en evenementen in Den Bosch tot in de puntjes te verzorgen. En of dit nu om DJ entertainment, licht- en geluidstechniek of fotografie gaat: wij doen er alles aan om voor een onvergetelijke beleving te zorgen. Lees meer.


over ons, team, t-organisations

Iets te vieren!

Je hebt iets te vieren, gefeliciteerd! Of het nu om een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of festival gaat: de partner die elke wens vol enthousiasme in vervulling laat gaan heb je al gevonden!

Tot in de puntjes verzorgd

Licht, geluid, special effects & fotografie

Goede muziek is één ding, maar met de juiste verlichting creëren we moeiteloos de perfecte sfeer op elke feestlocatie. Inclusief een maatwerk geluidssysteem en special effects is alles klaar voor een avond om nooit te vergeten. En ohja, daarover gesproken: onze fotografen zorgen er met alle liefde voor dat dit moment op z'n best wordt vastgelegd. Dit alles-in-één totaalpakket bieden we aan als "Drive-in show". En nee, we rijden niet letterlijk naar binnen hoor. Lees meer.
drive-in, drive in show, drive-in show, dj met apparatuur, dj apparatuur, dj set, show, alles in een

Check direct onze beschikbaarheid!

Complimentjes


"Tom heeft echt voor een feestje gezorgd tijdens onze bruiloft! We hebben het nog regelmatig over het geweldig feest! Hij hielt rekening met onze wensen en speelde in op de sfeer die er hing!"

Anoniem

"Fantastische avond met waanzinnig vette muziek een absolute aanrader!!!"

Pavlinka Sourek

"Het is alweer een maand geleden dat we met ons koor ons jubileum vierden. Mede dankzij DJ Sven en DJ/ fotografe Iris was het een superfeest! Ze voelden de sfeer perfect aan en gingen daar moeiteloos in mee! Ook deden ze helemaal niet moeilijk over verzoeknummers. Het contact met Tom vooraf en na afloop was heel laagdrempelig en erg prettig. Kortom: echt een aanrader!"

Suzanne Heerdink

Feestlocaties in Den Bosch

Bij de Bossche feestlocaties zijn wij zeker geen vreemden! Zo verzorgen we wekelijks events bij De Bossche Kelders, De Ruwenberg, Landgoed Huize Bergen, Heidelust, Kasteel Maurick, Meneer van Eijck, De Leijhof, Chalet Fontaine, Wijnand van Delft en Zalencentrum de Engelenburcht.

Daarnaast gaan we geregeld verder Noord-Brabant in en kunnen we ook Van der Valk Hotel Nuland, Hotel-Restaurant de Teugel, Orangerie, Hemels Eten & Drinken, Kasteel Henkenshage, De Heische Hoeve, De Stapperij, Auberge de Eeckaerde, Boerderij 't Dommeltje, Kasteel Aldendriel en 't Draaiboompje zeker als feestlocatie aanraden!